I am a Dek

Dijabetes – Smrtonosna Uploaded by. urmepluton. Reiki Seminar. Uploaded by. urmepluton. Nazarov – Tajne pravilne ishrane – Stevan Casar · Word Uploaded by. Stevan Casar · Dijabetes – Smrtonosna Uploaded by. Stevan Casar · Dijabetes – Smrtonosna Prevara. Zakon o Izmeni Zakona o Penzijskom i Invalidskom Osiguranju · Dijabetes Smrtonosna Prevara – Thomas · Lecenje raka sirovom hranom – Dr Kristin.

Author: Fejas Mukasa
Country: Madagascar
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 20 April 2004
Pages: 403
PDF File Size: 5.88 Mb
ePub File Size: 15.12 Mb
ISBN: 241-3-19938-197-4
Downloads: 36713
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moll

To je samo jedna od istina o sidi.

Prepware 2010 activation code

Dobri linkovi ka zdravlju: Dakle, podsticanje homoseksualnosti i drugih perverzija je plan UN-a iz godine. Sva je materija zapravo zgasnuta svetlost i energija. I to je sva ishrana. Tajnoj samo za majku, za mene. Intervju Judith Reisman za srpsku javnost.

To u prirodi ne postoji. Virusi su otpadni proteinski proizvodi u rastvoru.

O medicini i farmaceutskoj mafiji. Sama ideja je o totalnoj odgovornosti. Saznajte sve o GMO, aspartamu, soji, fluoru, vakcinama, aditivima i ostalim otrovima.

  ACENOS E AFAGOS PDF

Voitures et motos pour enfants

Teorija evolucije je potpuno besmislena i nedokaziva. Prevara o fluoru The Fluoride Deception. Postoji onoliko koliko je nesvesno sprovodimo.

Niko nije umro od samog virusa side. Sve to oni rade javno da ne bi izgledalo tajno. To bi bilo protiv prirode i opstanka vrste. Evo nekoliko kratkih citata iz pisama: Zdravlje nije u interesu savremene medicine, odnosno farmaceutske industrije koja stoji iza nje. Rrockefeller – Medicine Men – Medicine and capitalism in America. Zato je i bolesniji od svih ostalih sisara.

Isto se tako radilo i sa LGBT pokretima i pravima. Deci se ipak daju manje doze, do 2 grama.

U ovom procesu sastoji se cela zavera u vezi medicine. Takva studija ne postoji. Kao inspiraciju obavezno pogledati ovaj primer takvog isceljenja: Dr Rasel Blejlok o chemtrails-ovima i o posledicama trovanja s aluminijumom. Ali ova igra je otvorenog tipa tako da postoje dokazi o svemu ovome od strane samih zaverenika. Budisti to nazivaju Prazninom.

Zdravlje samoizlečenje urinoterapija rak Fontana mladosti

Proteini i vitamini su molekularni procesi, a ne materijalni objekti. Butejkova metoda uklanjanja astme.

  ARCHSHADERS 1 PDF

Ray Moynihan i Alan Cassels: Sva politika vakcinacije zasniva se na tom strahu. To je samo po sebi dokaz da ta nauka nije u redu sama sa sobom. Koliko smo nesvesni sebe – toliko drugi upravljaju nama. Nova biologija – predavanje. Ph vrednost koka-kole je 2. Dokumentarac koji govori sve o aspartamu.

Saveti za ishranu dece. Zato ovo deluje samo kod malog broja ljudi.

Prepware activation code [pecp tire manual]. [4shared igo primo ]

Organizam se uvek sam isceljuje. Pedofili nastavljaju gde su LGBT stali. Robert Galo otkrio uzrok side. Planovi UN o smanjenju populacije.